websites

 

Wat u als gast altijd ziet, is de buitenkant van de website – de presentatie. De software die hier voor zorgt is ergens op een internetserver actief en handelt, op basis van uw invulling, alle beslissingen verder af. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het afhandelen van een order, het betalingsverkeer, het doen van een onderzoek of het maken van een rapportage.

Webbased toepassingen voor uw bedrijf

Heeft uw bedrijf een automatiseringsvraag waar samenwerken centraal staat? Of betere informatie voorziening naar uw relaties en of leden? Neemt u dan contact op. denq adviseert u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

Samenwerken

DenQ en de zusterorganisatie DISPI Software engineering zijn professioneel en kunnen de hierboven beschreven situatie vervullen. Daarnaast kan DISPI ook het bouwen van de software voor haar rekening nemen, onze programmeurs zijn zeer ervaren in de verschillende technieken die worden gebruikt om software te realiseren. Mocht u plannen hebben voor het realiseren van serversoftware, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zullen u graag kosteloos een advies geven en uiteraard willen wij u graag
helpen om uw visie te realiseren.

Naast maatwerkoplossingen heeft DenQ samen met DISPI een aantal unieke standaardproducten ontwikkeld. Vele grote en kleine bedrijven maken gebruik van onze slimme producten. Wilt u een antwoord op maat of zoekt rechtstreeks contact met DISPI helpen om uw visie te realiseren.

Neem contact op met dispi

 

Over denq

denq is een onderneming
gespecialiseerd in het hosten,
ontwerpen, maken en plaatsen van websites op het internet.

 

Adres

denq
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

 

Contact

Telefoon        073-6141431
Emailadres    ofni.[antispam].@denq.nl