e-commerce

 

Het elektronisch zakendoen krijgt tegenwoordig veel aandacht. Deze manier van Elektronische handel maakt het mogelijk om transacties via het Internet af te sluiten. Electronic commerce is meer dan een on-line shop. Een onderneming die overgaat tot verkoop via het Internet zal organisatorisch klaar moeten zijn voor deze nieuwe strategie.

Het productieapparaat, de huidige orderstromen, de logistiek en de klantsupport. Alles moet worden afgestemd op het succesvol bedrijven van Electronic commerce. Omdat Electronic commerce toepasbaar is in elke omgeving is Electronic commerce niet alleen geschikt voor commerciële instellingen, maar ook voor non-profit organisaties, overheden en particulieren.

De voordelen die Electronic commerce biedt:

Wereldwijde transacties
Realtime transacties
Schaalvergroting
Actuele prijzen en voorraden
Korte doorlooptijden

denq biedt Electronic commerce oplossingen voor MKB ondernemingen en stichtingen/verenigingen van iedere omvang. Het opstarten en begeleiden van alle e-commerce activiteiten behoort hiermee tot de nieuwste activiteiten van denq.

Een winkel op het internet is voor veel ondernemingen een mogelijkheid om naast de bestaande wegen meer omzet te behalen.
Zeker als deze winkel actief gepromoot wordt. denq kan u helpen bij het realiseren van deze nieuwe mogelijkheid.
De prijs voor het ontwikkelen van een E-commerce oplossing wordt in samenspraak bepaald.

 

Over denq

denq is een onderneming
gespecialiseerd in het hosten,
ontwerpen, maken en plaatsen van websites op het internet.

 

Adres

denq
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

 

Contact

Telefoon        073-6141431
Emailadres    ofni.[antispam].@denq.nl